8 weken fast to fit programma

Vanwege de omstandigheden hebben de sportscholen 6 maanden lang hun deuren moeten sluiten, voor veel mensen betekende dit ook het einde van hun sportactiviteiten. Dan is er niks beter en fijner om nu een vliegende start te maken met dit 8 weken Fast to Fit programma. Hierin ga ik u op de juiste manier terug brengen naar uw oude niveau en daar voorbij. Ge├»nteresseerd?  Klik dan op de link en meld u nu aan!

1 op 1 Personal Training

Wilt u het meest uit Personal Training halen? Heeft u een doel voor ogen, maar weet u nog niet hoe u daar het beste kan komen? Wilt u veilig en op de meest effici├źnte manier trainen? Dan is 1 op1 Personal Training wat u zoekt. Alles op maat gemaakt en gepersonaliseerd naar uw doelen, behoeften, obstakels en benodigdheden.

Duo Personal Training

Duo Personal Training kan een hele goede optie zijn wanneer u samen richting hetzelfde soort doel wilt werken of wanneer u het bijvoorbeeld heel erg leuk vind om samen te trainen met uw partner, vriend, vriendin, broer, zus et cetera. Nog steeds op maat gemaakt en voordeliger!